150 de edituri sunt aşteptate la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret din Chișinău

564-carte-copii-840x420

În perioada 19-22 aprilie, la „Moldexpo”, se va desfăşura ediţia a XXII-a a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret. Evenimentul le oferă vizitatorilor posibilitatea să cunoască mai multe edituri din Republica Moldova şi de peste hotare, inclusiv Ucraina, să afle despre noi titluri de carte, să participe la discuţii cu scriitorii, la ateliere de creaţie şi concursuri şi, nu în ultimul rând, să procure cărţi la preţuri reduse, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă”, la ediţia din anul curent vor fi prezente circa 150 de edituri şi distribuitori de carte din nouă ţări: Republica Moldova, România, Franţa, Germania, China, Lituania, Rusia, Polonia şi Ucraina.

Deschiderea oficială a Salonului va avea loc pe 19 aprilie, la ora 10.00. Joi, vineri şi sâmbătă programul este între orele 09.00 şi 18.00, iar duminică – de la 09.00 până la 16.00.

Cartea-surpriză care va fi oferită gratuit copiilor-vizitatori este „Poezii mici de crescut mare”, de Vasile Romanciuc. Pe parcursul evenimentului vor fi lansate circa 80 de titluri de carte.

Добавить комментарий