A jefuit-o pe o bătrână pentru a se distra cu iubita

14677_b

14677_bBărbatul, în vârstă de 23 de ani, era „cunoscut” cu oamenii legii, deoarece a mai avut antecedente penale. Nu demult a revenit acasă din locurile de ispăşire a pedepsei. Fiind deja în libertate a legat o relaţie, la prima vedere frumoasă, cu o fată.

Tânărul nu lucra nicăieri şi nici nu se străduia să-şi caute de lucru. Dar, trebuia să ia de undeva bani pentru distracţii, cadouri şi, pur şi simplu, pentru viaţă. Şi atunci a decis să revină la trecutul său criminal. Într-o seară, plimbându-se pe stră­zile oraşului, tânărul a obs­ervat o bătrână. Imediat i-a sărit în ochi poşeta femeii. Şi atunci el s-a aruncat asupra bătrânei de 73 de ani, i-a smuls-o din mâini şi a şters putina. Speriată, femeia a
telefonat imediat la miliţie. Aceştia au dat imediat de urmele răufăcătorului. Nu şi-a recunoscut vina, dar, sub presiunea unor mărturii con­vin­gătoare, a cedat. El a recunoscut că în poşeta bătrânei a găsit o sută de grivne, cartele bancare cu codurile necesare. Împreună cu iubita sa au scos de pe contul bancar al femeii încă trei sute de grivne. Banii au fost confiscaţi şi transmişi femeii. Infractorul va fi pedepsit neapărat cu o amendă sau cu privare de libertate pe o perioadă de patru ani. Ancheta prejudiciară continuă.

Lasă un răspuns