Ai grijă de sănătatea ta, tinere!

Ai grija de sanatatea ta, tinere! Pagina Junimea

Ai grija de sanatatea ta, tinere! Pagina JunimeaCu acest generic, recent, în cadrul unui șir de acțiuni educaționale, profesorii și elevii din clasa a VII-a de la Școala de cultură generală din localitatea Răchitna, raionul Noua Suliță, au organizat o lecție dedicată modului sănătos de viață.
Pe parcursul lecției, profesorii s-au străduit să-i convingă pe elevi, că sportul şi, îndeosebi, înviorarea de dimineaţă și igiena corpului au o influență directă benefică asupra sănătății omului.
În cadrul acestei ore educative elevii din clasa a VII-a au prezentat un material informativ pe tema: „Ai grijă de sănătatea ta, tinere!” și un flash-mob „Promovăm sănătatea!”, unde elevii au demonstrat că cel mai important și mai scump lucru în viaţa omului este protejarea sănătății.
În final, elevii au ajuns la concluzia că obiceiurile nocive (consumul de alcool, fumatul, alimentația proastă sau viața sedentară) afectează grav sănătatea omului. Ar fi bine ca asemenea ore educative să fie organizate în toate instituţiile de învăţământ din ţară şi regiune.

Lasă un răspuns