Alertă maximă! Zelenskyi convoacă de urgență Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare din Ucraina

rada

O reuniune a Consiliului Național de Securitate și Apărare din Ucraina  are loc la Kiev în dimineața zilei de marți, potrivit site-ului web al Biroului Președintelui, notează Libertatea Cuvântului.

„Marți, 18 februarie, la ora 12:00, potrivit  rezultatelor ședinței Consiliului Național de Securitate și Apărare din Ucraina va începe un  briefing cu participarea secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare, conducerea Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Securitate al Ucrainei», se menționează în comunicatul oficial al instituției.

De menționat că marți dimineață, centrul de presă al Statului Major al Operațiunii Forțelor Unite a raportat că  grupările armate ilegale proruse au atacat în dimineața zilei de 18 februarie pozițiile militarilor ucraineni în apropierea localităților Novotoșkovskoe, Orehovo, Krymske, Hutir Vilnyi.

„În momentul de față luptele sunt  în desfășurare. Din nefericire, în urma atacurilor sunt pierderi în rândul apărătorilor ucraineni”, se menționează în anunțul  postat pe Facebook de conducerea Operațiunii Forțelor Unite, marți dimineață la ora 8.40 min. Se menționează că inamicul folosește arme interzise prin Acordurile de la Minsk.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий