Aleșii poporului și-au majorat salariul de două ori (VIDEO)

104933

Săptămâna aceasta parlamentarii ucraineni au șocat societatea, la 20 octombrie ei au votat proiectul hotărârii „Cu privire la concluziile și propunerile la proiectul Legii Ucrainei despre Bugetul de stat al Ucrainei pe anul 2017”. De altfel, proiectul Bugetului de stat-2017 a fost adoptat în prima lectură.

Bravo, deputați – nu pierdeți timpul în zădar! Dar să revenim la hotărârea adoptată de ei, care prevede majorarea salariului de deputat al Radei Supreme de două ori. Atunci când pensiile și salariile minime nu ating nici minimul de existență, când salariile bugetarilor îi țin pe aceștia în situație de stres financiar continuu, când milioane de cetățeni privesc subvenții fiindcă nu sunt în stare să achite tarifele comunal-locative fantastice, aleșii poporului se gândesc la propriul portmoneu. Este o ofensă și o nerușinare față de electorat.

Dintre deputații poporului din partea regiunii Cernăuți hotărârea respectivă a fost susținută de Viktor Korol, Bogdan Onufrik, Grigore Timiș, Ivan Rybak, Oksana Prodan, Myhailo Gavriliuk, Maksym Burbak și Mykola Fedoruk.

Добавить комментарий