Ambasador UE: Ucraina trebuie să implementeze în mod corect reformele

955718

Matti Maasikas, șeful Delegației UE în Ucraina, a declarat marți că autoritățile din Ucraina trebuie să implementeze în mod corect reforma funciară, reforma învățământului și cea a pieței forței de muncă.

„În Ucraina se implementează mai multe reforme — reforma funciară, reforma pieței muncii, reforma învățământului. În cazul în care acestea vor fi aplicate în mod corect, Ucraina va devenit un stat cu o viață prosperă și economie eficientă”, a subliniat oficialul european, în cadrul „Forumului reformelor: pe drumul spre Vilnius”, transmite UNIAN, potrivit Libertatea Cuvântul.

Ambasadorul UE a subliniat faptul că Ucraina se confruntă încă cu multe provocări. Nu în ultimul rând, consolidarea statului de drept și lupta împotriva corupției, sunt prioritare pentru creșterea economică.

Oficialul a mai vorbit despre restabilirea încrederii cetățenilor în instituțiile financiare, adoptarea proiectului de lege privind transportul pe ape interioare și transportul feroviar, precum și despre piața energetică.

Libertatea Cuvântului

FOTO: UNIAN

Добавить комментарий