Associated Press: Naționaliștii ucraineni au deschis o tabără în care copiii învață cum să folosească armele de foc (FOTO&VIDEO)

2000

Agenţia americană de presă Associated Press  a descoperit în vestul Ucrainei o tabăra de vară în care copiii învață cum să folosească armele de foc și „cum să tragă din ele pentru a omorî pe cei care vor veni să le cucerească pământurile” și totodată să combată „expansiunea perversiunilor din Occident”.

Tabăra este condusă de organizația „Sokil”, fiind aripa de tineret al partidului naționalist „Svoboda”, transmite Ukrainski Novyny.

Conform unui filmuleț, în tabără sunt bineveniți copiii de 13 ani, informația a fost publicată pe pagina de Facebook a organizației. Sursele spun însă că printre aceștia se numără și unii copii care nu au atins vârsta de 8 ani, dar deja au trecut cursurile de a mânui armele de foc, notează telegraph.md.

Înafară de jocurile obișnuite pentru taberele de vară precum chitara, alpinismul, copii sunt învățați să omoare.

Echipa de instructori ai Taberei îi învață pe copii cum să lupte în caz unui război pe scară largă împotriva forțelor militare ruse și adepților ideologiei ruse contemporane. În tabără se povestește și despre o decăredere a Occidentului. Instructorii povestesc copiilor că în Europa sunt mulți oameni cu viziuni de stânga care încurajează răspândirea drogurilor, a homosexualilor și a altor pericole care vor distruge civilizația europeană.

„Trebuie să le cunoașteți pe toate acestea, toate perversiunile bolșevicilor care au ajuns la putere în Europa acum doresc să impună toate aceste chestiuni LGBT-iste precum paradele de homosexuali ca fiind o parte a sistemului educațional”, spune unul din instructori.

2000 (1) 2000 (2) 2000 (3) 2000 (4) 2000 (5) 2000 (6) 2000 (7) 2000 (8) 2000 (9)

Добавить комментарий