Autoritățile din Cernăuți, Schwaben și Suceava au inaugurat cursa aeriană Suceava-Memmingen

Autoritățile din Cernăuți, Schwaben și Suceava au inaugurat cu mare bucurie cursa aeriană Suceava-Memmingen.  Flutur_ ”Azi se scrie istorie la Suceava” (foto 180202)

Primul zbor operat de compania Wizz Air pe ruta Memmingen, Germania-Suceava a sosit pe Aeroportul de la Salcea astăzi, la ora 13.50, cu o întârziere de 25 de minute față de ora anunțată inițial. Cursa este efectuată cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, iar gradul de încărcare a fost de 98%. Între pasageri se aflau și membrii unei delegații de la Schwaben, în frunte cu fostul șef al regiunii, Jurgen Reichert.

Avionul a fost așteptat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele CJ Suceava Viorel Seredenciuc, guvernatorul regiunii Cernăuți, Myhailo Pavliuk, președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ivan Muntean și directorul aeroportului Ioan Măriuța.

Și la decolarea spre Memmingen, avionul era aproape plin. Zborurile vor fi operate lunea, miercurea și vinerea. Germania a devenit cea de-a treia țară în rețeaua Wizz de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie, Londra Lutton și Italia – Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna.

4324db8d42be2ab4017456ebb06500433

Lasă un răspuns