„Bocitoarele vesele” – pe scena Teatrului din Cernăuți

bocit-779x460

În mod tradițional, la sfârșitul lunii octombrie, în sala Teatrului Muzical-Dramatic „Olga Kobyleanska” din Cernăuți ia start Festivalul Internațional de Comedie „Aplauzele de aur ale Bucovinei”, care se va desfășura în perioada 22- 31 octombrie. Pe scena Teatrului MuzicalDramatic „Olga Kobyleanska” din Cernăuți, în data de 27 octombrie, curent, vor evolua, nu pentru prima dată actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani. Actorii botoșăneni vor prezenta vineri spectacolul „Bocitoarele vesele”, în regia lui Alexandru Vasilache. Premiera este o adaptare după una din piesele lui William Shakespeare, în care se trece de la tragic la o situație comică, plină de viață cu muzică din folclor.

Spectacolul „Bocitoarele vesele” este o demonstrație de viață, acele bocitoare triste, neconsolate, sunt, de fapt, niște femei pline de viață, iubitoare de cântece vesele și nu de bocete.

Prețul unui bilet relevă între 80-100 grivne, iar durata spectacolului este de 120 minute, cu pauză. Deci, ne vedem la teatru, la orele 18.30.

Lasă un răspuns