Cartea jurnalistului ucrainean Vitali Portnikov „Clopotele Maidanului”  lansată la Chișinău

DSC_0237_1-big

La Centrul Cultural și de Informare al Ambasadei  Ucrainei din Republica Moldova a avut loc lansarea cărții „Clopotele Maidanului”, semnată de jurnalistul ucrainean Vitali Portnikov, notează Libertatea Cuvântului cu referire la Ambasada Ucrainei la Chișinău.

Ivan Gnatyșyn, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova, în  mesajul adresat particpanților la eveniment,  a mențion că anul acesta s-au împlinit 5 ani de ocupare temporară a teritoriilor ucrainene, a reactualizat aspecte importante legate de   Revoluția Demnității și a informat despre schimbările pozitive ce au loc în Ucraina.

La rândul său, Vitali  Portnikov a prezentat o analiză detaliată a proceselor socio-politice ce au avut loc în ultimii ani și a accentuat asupra unității societății ucrainene în contracarea războiului hibrid, declaranșat de Rusia împotriva Ucrainei. De asemenea, Vitali Portnikov s-a întâlnit cu  studenții Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism a Universității Internaționale Independente din Moldova „ULIM”.

DSC_0220_1

Добавить комментарий