„Cărți pentru Cernăuți”. Bucureștenii sunt invitați să doneze cărți pentru elevii români din Cernăuți

biblioteca-1

Locuitorii orașului București sunt invitați să doneze cărți de orice tip – beletristică, manuale, culegeri școlare, cărți de colorat etc. – la cele nouă Puncte de Informare și Asistență și la cele două sedii ale Magazinului SocialXChange din Sectorul 6.

Toate cărțile donate vor fi dăruite elevilor Gimnaziului nr. 6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți.

Inițiativa vine în completarea proiectului de amenajare a Cabinetului de limba și literatura română din cadrul acestei unități de învățământ, proiect susținut financiar de Primăria Sectorului 6, cu sprijinul Asociației Liber la Educație, Cultură și Sport. Copiii vor beneficia în acest modern cabinet de o serie de dotări precum: TV, laptopuri, o tablă multimedia cu proiector, bănci și scaune noi, un dulap pentru cărți și o tablă școlară de scris cu creta.

„Mă bucur să le putem fi alături românilor din jurul României, prin amenajarea Cabinetului de limba și literatura română, așa că în următoarele 2 săptămâni îi invit pe toți membrii comunității noastre să doneze cărți. Eu am făcut-o deja și sper să strângem un număr cât mai mare de volume de care să beneficieze școlarii”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Добавить комментарий