Câștigătoare a unor premii prestigioase

60167387_658136631279402_599005800144306176_n

Două tinere de la CIE Cupca, Alexandra Bicer și Tatiana Șinderiuc, eleve din clasa a 6-a, au obținut premiul întâi la un prestigios concurs de dansuri moderne numit „Golden Cab”.

Concursul a avut loc în orașul Vinnița. Toată grupa de dansatori au evoluat cu mare succes. În rezultat grupul de dansatori din raionul Hliboca au obținut primul loc. Artistul Vlad Yama le-a înmânat personal cupa câștigătoare. Fiecare participant a primit și câte o medalie și diplomă de merit.

Pentru meritele obținute în sezonul estival tinerele se vor odihni și evolua în Bulgaria.

Cele două eleve ale noastre participă și pe scena școlii la diferite manifestări artistice, dând dovadă de capacități și talent.

Le dorim succese pe viitor și credem că dragostea de artă, cultură, dansuri le va fi de folos în viață, iar principalul le educă dragostea de frumos.

În imagini le vedeți pe cele două câștigătoare la sărbătoarea Cămășii cusute cu diplomele de merit câștigate la concurs. O altă fotografie este făcută împreună cu dirigintele lor de clasă Petru Marcu, profesor de educație fizică și sport, la panoul succeselor deosebite la sport pe care le are școala noastră datorită muncii depuse de domnul profesor.

                                   Eleonora Schipor

Lasă un răspuns