Caz cutremurător: O elevă din Poltava şi-a pus capăt zilelor (VIDEO)

113f9fb280cbc5497c2999dc5246f119

Zilele acestea în regiunea Poltava, a fost petrecut pe ultimul drum cel mai trăsnit mod, o eleve în vârstă de 14 ani. Rudele spus că eleva şi-a pus capăt zilelor din cauza șefului-adjunct de lucru instructiv-educativ al unei școli din regiune.

Incidentul s-a petrecut ducă ce eleva clasei a 9-a Irina Mateaș a avut o conversație neplăcută cu un profesor școlar care a observat-o cu o țigară în mână fumând. După discuție, fata agitată a părăsit brusc școala, strigând în gura mare că-și pune capăt zilelor.

După ce a parcurs pe jos câțiva kilometri fără haină și încălțăminte de sezon, eleva ajunseră acasă. În timp ce se deplasa, Irina a sunat-o pe cea mai bună prietenă și şi-a luat rămas bun.

„Am rugat-o insistent să nu facă prostii, însă ea mi-a zis că nu mai are putere să reziste.” – povestește colega sa.

Colega Irinei dându-și seama că tânăra are intenția să se sinucidă, a apelat la dirigintele clasei. Auzind despre aceasta, profesorul a încercat s-o calmeze. După un dialog, Irina i-a promis că nu va face lucruri stupide, dar la urma urmei nu și-a respectat promisiunea și s-a sinucis prin spânzurare.

Corpul neînsuflețit al elevei a fost găsită de o vecină. În moartea tinerii, părinții îl învinovățesc pe profesorul de lucru instructiv-educativ.

Volodimer Zincenko – șefului Departamentului de învățământ al raionului Reșetiliv, a declarat că pentru a restabili încrederea oamenilor în instituție, vor fi concediată toată conducerea școlii. Primarului satului unde a avut loc sinuciderea tinerii, a declarat că în această familie au existat mai multe tentativele de sinucidere a tinerei, precum și a tatălui ei vitreg.

Lasă un răspuns