Ce va fi cu stadionul din Moscova?

Care va fi soarta Lujniki

Care va fi soarta LujnikiOficialii FIFA au inspectat din nou stadionul Lujniki după o pauză de aproape un an. Aceştia vor cu orice preţ ca arena să fie gata la timp, pentru că pe acest stadion va avea loc meciul de deschidere şi finala Campionatului Mondial din 2018.
Inspectorii forului mondial au spus că sunt mulţumiţi de faptul cum decurg pregătirile, însă au recunoscut că mai este foarte mult de lucru. „Nu am avut încă o șansă de a vedea cu adevărat totul, pentru că aici e încă un şantier. Pot să zic că mai este de lucru încă aproximativ un an și jumătate şi totul va fi finalizat”, a declarat inspectorul FIFA, Christian Unger. Oficialii de la FIFA au vizitat şi locul unde va fi sediul forului mondial pe durata desfăşurării turneului final.
Acesta la fel se află încă în construcţie. Ruşii au fost atenţionaţi că inspecţiile stadioanelor vor fi efectuate mai des în următoarea perioadă. Campionatul Mondial din 2018 se va disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe, în perioada 8 iunie – 8 iulie. Deo­camdată, doar un stadion este gata, Otkrîtaia Arena, din Moscova, care a fost inaugurat anul trecut.

Lasă un răspuns