Cernăuțenii sunt invitați să asiste la slujba religioasă  pe care Papa Francisc o va susține pe Câmpia Libertății de la Blaj

VATICAN CITY, VATICAN - SEPTEMBER 18:  Pope Francis attends his weekly General Audience in St. Peter's Square on September 18, 2013 in Vatican City, Vatican. Pontiff  called on Catholics together with other Christians to continue to pray for peace in the most trouble parts of the world.  (Photo by Franco Origlia/Getty Images)

Papa Francisc  va efectua o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019. Sanctitatea Sa va vizita orașele București, Iași și Blaj și Sanctuarul Marian de la Șumuleu Ciuc.

Cernăuțenii sunt invitați să asiste la slujba religioasă  pe care Papa Francisc o va susține pe Câmpia Libertății de la Blaj, în 2 iunie, notează Libertatea Cuvântului. Ceremonia va începe cu celebrarea Sfintei Liturgii și beatificarea a șapte episcopi martiri, după care se va rosti rugăciunea „Regina Cerului” pe care Suveranul Pontif o spune în fiecare duminică, în perioadă pascală, în balconul de la Vatican.

Cei interesați de pelerinaj  se pot  înscrie la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Cernăuți. Plecarea de la Cernăuți are loc pe 1 iunie. Cost călătoriei este 45 de euro pentru o persoană. Prețul include transportul,  asigurarea și sejurul de noapte la hotel cu mic dejun. Numărul de locuri este limitat, se menționează în comunicatul Bisericii Catolice din Cernăuți.

 

 

Добавить комментарий