Cinci persoane au murit în urma intoxicării cu alcool surogat în Mîcolaiv

v-krasnoyarke-vnov-zafiksirovany-sluchai-otravleniya-surrogatnym-alkogolem81918-1

Săptămâna trecută, cinci persoane din Mîkolaiv au murit în urma intoxicării cu alcool surogat. Decesele au avut loc în satul Ternovca, care din punct de vedere administrativ face parte de cartierul central al orașului Mîkolaiv – informează Novosti-N.

Primele victime au început să vină la spitalul de urgență din Mîkolaiv la 21 septembrie. Un bărbat a fost transportat de către propria sa soției, însă s-a dovedit că omul a murit în drum spre spital. Soția sa la moment era în stare de ebrietate, dar a refuzat ajutorul medical spunând că se simte bine. A doua zi, a murit, acasă, la domiciliu.

De asemenea, la 24 septembrie au urmat încă două decese. Un bărbat, la fel a fost adus la spital, însă victima era în comă și a murit la o oră după sosire. În aceeași zi, din aceiași cauză decedase o altă femeie. Peste o zi medicii au înregistrat un alt deces – moarte unui bărbat.

Potrivit datelor preliminare, în organismul persoanelor respective s-a descoperit metanol, de obicei, numit „alcool de lemn”. Toți cei cinci morți sunt locuitorii satului Ternovca. De unde au obținut ei băutura toxică, nimenea nu știe.

Lasă un răspuns