Competiții zonale la fotbal

70498430_1046139175757711_3294768832664567808_o

Spuneam întru-n articol precedent că sportul a fost și este întotdeauna iubit de cupceni, mai ales de cei tineri.
După ce spartachiada școlară a debutat cu succes, competițiile sportive vor dura pe tot parcursul anului de învățământ.
Zilele acestea au avut loc cometițiile zonale la fotbal. Echipa de fotbaliști ai CIE Cupca, s-a întâlnit în semifinale cu echipele de fotbaliști de la școlile din Tărășeni, Volcineții Vechi, Tereblecea.
În rezultat echipa de la Cupca a câștigat cu scorul de 1:0 la echipa din Volcineții Vechi și cu scorul de 4:0 la echipa din Tereblecea.
Astfel cupcenii s-au clasat pe primul loc în semifinala respectivă,
La finele lunii câștigătorii în semifinale se vor întâlni toți la competițiile raionale ce vor avea loc ân satul Voloca.
Sincere mulțumiri aducem jucătorilor, care sunt elevi din clasele superioare, părinților care îi susțin și desigur profesorului de educație fizică și sport domnului Petru Marcu, care este profesor metodist, și are o mare experiență de muncă. De asemenea îi mulțumim și șoferului autobusului școlar lui Viorel Alerguș care ajută la antrenament, este un iubitor al fotbalului și a cărui fiu Costel este căpitanul echipei.
Le dorim succese în finală, succese în general la toate competițiile sportive din acest an școlar. Sportul înseamnă putere și sănătate, iar copii care practică sportul vor fi întotdeauna sănătoși.

Eleonora SCHIPOR, pedagog-organizatoare la CIE Cupca

Добавить комментарий