Confesiunea unei moașe înainte de moarte: Peste 5 mii de familii au primit copii străini la naștere

fosta-asistenta-medicala-marturie-socanta-in-pragul-mortii_07404300

Bolnavă de cancer în stadiu terminal, o fostă asistentă la maternitate a făcut o confesiune șocantă, pe patul de moarte. Femeia a mărturisit că, de-a lungul a 12 ani de carieră, a schimbat între ei peste 5.000 de copii la naștere, scrie spynews.ro.

Pentru că mai are puțin și moare, femeia, din Zambia, a decis să își facă ultima spovedanie. Le cere iertare celor care au fost afectați, mai ales pentru că recunoaște că a făcut totul din amuzament.

„Sufăr de cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa tuturor oamenilor, în special în faţa femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo”, a mărturisit Elizabeth Mwewa.

„Nu am nimic de ascuns acum. În cei 12 ani în care am lucrat la maternitate, am schimbat între ei peste 5.000 de copii. Ştiu că am păcătuit şi sper ca Dumnezeu să mă ierte. De asemenea, îi rog pe oameni să mă ierte pentru lucurile diabolice pe care le-am făcut unor copii nevinovaţi. Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu le aparţineau”.

Lasă un răspuns