Construcția unei autostrăzi între București și Chișinău, cu bani europeni și bilete de avion mai ieftine între cele două orașe

Pe-unde-ar-

Construcția autostrăzii București – Chișinău cu finanțare europeană și posibilitatea ieftinirii biletelor la cursele de avion București – Chișinău, au fost subiectele discutate miercuri, 20 mai, de către Ana Guțu, secretarul de stat la Departamentul pentru Relația cu R. Moldova, și Alexandru Mutruc, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor din Guvernul României, transmite Romanian Global News.

De asemenea, cei doi oficiali au abordat de asemenea necesitatea lansării proiectului de transport feroviar rapid între Chișinău și București, cu ecartament european.

Potrivit Anei Guțu, aceste proiecte majore de insfrastructură vor facilita circulația și vor contribui la intensificarea transporturilor de mărfuri și pasageri între Republica Moldova și România.

„Am convenit asupra agendei întrevederilor ulterioare cu experți și factori de decizie instituționali pe subiectele discutate”, a declarat secretarul de stat de la Departamentul pentru Relația cu R. Moldova din Guvernul României.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Lasă un răspuns