Copil abandonat de tatăl său în scopuri de… profilaxie

777777

Polițiștii de la SR Hliboca au recepționat un apel pe la orele 0.45, în care se comunica despre aceea că în pădurea de lângă satul Tărășeni a dispărut un băiețel de opt ani. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că în seara aceea tatăl copilului în vârstă de 33 de ani l-a suspectat pe unul dintre feciori de furtul banilor, care, chipurile, dispăruseră din casă.

Părintele l-a luat cu binișorul, însă copilul nu și-a recunoscut vina, deoarece nu luase suma de bani dispărută. Tatăl l-a luat de mână și l-a dus în pădure. Bărbatul și-a abandonat copilul de unul singur în pădure și l-a îndemnat să se gândească la fapta comisă.

Peste câteva minute tatăl a revenit la locul cu pricina, dar copilul nu mai era acolo. La căutarea minorului a fost antrenat întreg efectivul poliției din Hliboca, mai multe echipe ale poliției de patrulare. S-au alăturat căutărilor și sătenii. În cele din urmă, după mai multe căutări, copilul a fost găsit. Polițiștii de la Secția de prevenție juvenală au desfășurat o convorbire serioasă cu tatăl copilului.

Lasă un răspuns