Corina VORNICU: „Nu există medicamente pentru dor de mamă”

8 03 2021 LC CORINA 1

„Libertatea Cuvântului”: Interviu de sărbătoare

Corina Vornicu lucrează la o farmacie din Cernăuţi, aflându-se la practica de specialitate de la Universitatea de Medicină.  E originară din Târnauca Herţei şi a fost educată mai mult de bunica Elena, căci mama ei, Svetlana,  de 21 de ani se află în Italia, iar din câştigul pe care îl are acolo îşi asigură familia.

–Pentru mine Ziua de 8 martie este deosebită, accentuează domnişoara Corina. Neapărat o felicit pe mama din Italia cu prilejul acestei frumoase sărbători. Comunicăm des prin Skype. Tehnica face minuni, dar visez foarte mult s-a am alături pe mama. Nu ne-am văzut de doi ani şi jumătate. Ea lucrează pe contract şi pandemia aceasta reţine sorirea ei acasă, dar cred că totul va fi bine şi ne vom întâlni în curând. Pot s-o asigur că mă străduiesc ca mama să aibă prilej pentru a se mândri cu mine.

Îi sunt recunoscătoare şi bunicii Elena, care are permanent grijă de mine şi de sora mea. De aceea, în această zi am felicitat-o din suflet, dorindu-i sănătate şi s-o răsplătească din plin Bunul Dumnezeu pentru căldura inimii ei pe care o simţim permanent.

Evident că în Ziua de 8 martie am primit şi eu felicitări. În această zi de sărbătoare eu sunt la serviciu, dar păstrez atmosfera ei plăcută în suflet şi sunt ferm convinsă că pentru dorul de mamă nu există medicamente.

8 03 2021 LC CORINA 3

(V.K.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий