Dan BALAN îi cucerește pe melomani cu noul clip „Allegro Ventigo”

im_1b10919535568b643ef9aa5d567be710

Cântărețul Dan Balan, împreună cu interpretul român Matteo, a prezentat noul clip după compoziția „Allegro Ventigo”: dansuri fierbinți în jurul rugului, fete frumoase, însuși interpretul cântă cu foc în limb aspaniolă, acompaniindu-se pe sine la chitară.

Cariera de solist a lui Dan Balan a început cu succes după desființarea Grupului „O-Zone”. Singleul său „Chica Bomb” a pătruns fulgerător în eterul radio din lume, iar video al acestui cântec a fost asigurat de vestitul regizor Hype Williams. El face parte din primele zece clipuri stilistice și foarte în vogă din lume. Printre ultimele compoziții lirice ale lui Dan Balan se numără „Numai până dimineață” și „Iubește”.

Noul clip „Allegro Ventigo” nu este unica realizare a cântărețului în anul curent. El a evoluat cu succes în Ucraina,inclusiv la Dnipro, Cernăuți și recent la Odesa.

În momentul de față Dan Balan locuieşte la New-York.Este unicul muzicant moldovean, nominalizat cu Premiul „Grammy” în calitate de coautor al hitului „Live Your Life” în interpretarea cântăreței americane Rianna și rapper-ul T.I. Vom preciza că premiile „Grammy” sunt prezentate anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a SUA pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale.

Добавить комментарий