De la începutul anului 25 de mașini ale poliției de patrulare au fost implicate în accidente rutiere (VIDEO)

Screenshot_1 (2)

De la începutul anului curent, au fost implicate în accidente rutiere, 25 de mașini ale poliției de patrulare care desfășoare diverse misiuni pe șoselele regiunii Cernăuți.

O declarație în acest sens a fost făcută de Artur Șkrob, șeful Direcției regionale a Poliției de Patrulare Cernăuți, în cadrul emisiunii „Esența lucrurilor” de la postul bucovinean „Radio 10”.

Răspunzând unei întrebări adresate cu privire la accidentele produse în regiune cu implicarea mașinilor de poliție, Artur Șkrob a precizat următoarele:

„Astfel de cazuri au loc din diferite motive. 25 de accidente au avut loc de la începutul anului curent cu implicarea mașinilor de poliție. În 15 cazuri vinovați de producerea accidentelor rutiere au fost recunoscuți cetățenii. Deocamdată, în trei cazuri instanțele nu au decis cine este vinovatul și 7 sau 8 cazuri, vinovați de producerea accidentelor au fost colaboratorii poliției de patrulare”.

Totodată, șeful Poliției de Patrulare din regiunea Cernăuți a declarat că de la începutul anului au demisionat 60 de polițiști și 5 angajați ai aparatului.

Lasă un răspuns