Din cauza drumurilor precare din Transcarpatia, mașina ministrului-adjunct al infrastructurii din Ucraina a ajuns în șanț

Screenshot_1

„Pe traseele din Transcarpatia însorită – 12 ore în mașină:. Lvov – Rahiv – Solotvyno – Mucacevo – Ujgorod – Svaleava – Lviv am constatat absența completă a stratului de asfalt pe suprafața  drumului N09, drumul de-a lungul graniței cu România și care conectează mai multe raioane. Mașina noastră a zburat, din cauza unei gropi, tocmai într-un șanț, bine că viteza a fost de 20 km / h și a explodat doar  roata. Anul acesta, din cele  600 de milioane de grivne prevăzute pentru construcția și reabilitarea drumurilor, accentul ar trebui să fie pus pe arterele  Kiev – Chop și Mucacevo-Rahiv „- a scris Victor Dovgani, pe pagina sa de Facebook, notează interregionews.eu.

În plus, potrivit lui V.Dovgani „Am stabilit un acord cu românii privind finanțarea construcției noului pod  peste râul Tisa- Biserica Albă-Sighetu Marmației. Podul de lemn, podul istoric existent, ar trebui să fie păstrat drept un un monument de arhitectura pentru pietoni”.

Добавить комментарий