Din cauza unei companii, până în 2025 fiecare al doilea copil va suferi de autism

0001

Jurnalista americană Janet Phelan menționează că Universitatea tehnologică din Massachusetts a ajuns la concluzia că până în anul 2025, fiecare al doilea copil născut pe pământ va suferi de autism.

Doctorul Stephanie Seneff, comunicând această noutate în cadrul unei conferințe de presă, a menționat că de viitoarea epidemie se face vinovată compania Monsanto, cunoscută prin campania sa agresivă în domeniul produselor modificate genetic și prin erbicidul Roundup, produs de aceasta. Savantul a explicat că acest produs conține glyphosat. Acest erbicid a fost lansat în 1970, însă pe atunci el nu putea fi utilizat pe plante, deoarece acestea piereau. Însă creșterea suprafețelor cultivate cu plante ce conțin OMG, a condus la folosirea în masă a acestui erbicid.

Autorul menționează că compania Monsanto a modificat aceste plante astfel, încât ele în loc să piară din cauza glifosatului, să-l absoarbă complet. Reprezentanții companiei au declarat în repetate rânduri că utilizarea produselor prelucrate cu glifosat sunt inofensive pentru sănătate, însă experții UMT susțin contrariul.

Inițial, în SUA, produsul Roundup era folosit doar pentru stropirea porumbului și plantelor de soia modificate genetic, însă în prezent cu acesta sunt prelucrate toate semănăturile de grâu.

Totodată, nu doar produsele menționate conțin substanțele nocive, dar și băuturile carbogazoase americane conțin o cantitate mare de glifosat.

Potrivit studiului, acest erbicid distruge anumite bacterii din intestine, ce conduc la apariția unor maladii ca sindromul Alzheimer, Parkinson, ce au căpătat un caracter de epidemie în Occident. Obezitatea și depresia ca „efecte secundare” a utilizării glifosatului în alimentație, sună mai puțin strașnic față de faptul că acest erbicid provoacă autismul la copii.

Mulți experți occidentali, inclusiv doctorul în științe medicale Rima Laibow, sunt convinși că oligarhia americană știa demult de acest efect al utilizării glifosatului, însă a decis să-l folosească în continuare pentru a crea o populație ce va fi capabilă doar să se supună și să îndeplinească cele mai simple lucrări.

Articolul complet poate fi citit în publicația „Journal-neo”.

Добавить комментарий