Discuții aprinse între Poroșenko și Zelenski (VIDEO)

1554485749_2235_13_650x410

Discuții aprinse între cei doi candidați la funcția de președinte al Ucrainei – Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko. Invitați la emisiunea „Adevărul despre putere”, dar Poroșenko a luat parte, Zelenski a fost contactat telefonic și a declarat că a fost nevoit să plece în Franța, unde urmează să se întâlnească cu președintele francez Emmanuel Macron.

Mai mult, Zelenski a declarat că Poroșenko știa despre faptul că el e plecat, dat fiind faptul că l-ar fi urmărit serviciile secrete.

„Petro Oleksiiovych știe foarte bine că sunt acum la Paris, în Franța, pentru că mașinile frumoase ale Serviciului de Securitate al Ucrainei m-au însoțit până la aeroport. Am o întâlnire la ora 15:00 cu Președintele Franței. Prin urmare, domnul Poroșenko știe că nu sunt la Kiev și este foarte ciudat faptul că mă invită la studioul „1 + 1””, a spus Zelenski, adăugând că nu are avion privat, de aceea a fost nevoit să plece în Franța de ieri.

Petro Poroșenko a negat supravegherea și a spus că el urmează să aibă aceeași întâlnire cu Macron.

Mai mult, Zelenski i-a amintit contracandidatului său că îl așteaptă la data de 19 aprilie pe Stadionul Olimpic la dezbateri.

În cadrul discuțiilor aprinse, Poroșenko s-a adresat lui Zelenski întrebându-l „Ați terminat?”

„Voi termina în cinci ani, iar dvs. veți termina pe 22 aprilie”, i-a răspuns Zelenski, continuând „ne vedem pe 19 aprilie pe Stadionul Olimpic. La revedere”.

Poroșenko însă a declarat că îl așteaptă la 14 aprilie la dezbateri pe Stadionul Oimpic.

Turul doi al alegerilor din Ucraina vor avea loc la 21 aprilie curent.

Lasă un răspuns