DMYTRO KOMAROV s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa inimii sale

1167314_8497047

Dmytro Komarov s-a căsătorit cu Oleksandra Kurcenko. Faimosul prezentator TV ucrainean, autor al proiectului televizat „Lumea din afară”, a împărtășit vestea bună pe pagina sa de Facebook și a publicat o fotografie de nuntă.

Dmytro are 35 de ani și rămâne pasionat de călătorii extremale. El a recunoscut că a ținut în secret viața personală, însă acum a sosit momentul să rupă tăcerea. Nunta celor doi îndrăgostiți a avut loc în Israel. De menționat că Oleksandra Kurcenko a devenit Miss Ucraina 2016 și a fost partenera lui Komarov în emisiunea „Dansuri cu staruri”. Oleksandra este cunoscută ca model și prezentatoarea emisiunii „Star Sport” la ICTV.

Frumoasa jurnalistă și model s-a născut în orașul Dnipro. În 2012, a absolvit școala de muzică cu specialitatea – pian. Din anul 2013 până în 2015 a studiat la școala prezentatorului TV „Respect TV”. A absolvit Universitatea Națională „T. Șevcenko” din Kiev, specialitatea jurnalism. Nu-și poate imagina viața fără dansuri sportive, în special latino-americane. Are cucerite nenumărate premii naționale și internaționale în acest domeniu. De asemenea, îi place foarte mult să călătorească și să schieze. Oleksandra este angajată în mai multe campanii de caritate și consideră că principalul secret al frumuseții este stilul de viață sănătos.

Lasă un răspuns