Doi bătrâni din Clişcăuţi torturaţi şi desfiguraţi pentru 15 mii de grivne

Tipologiya-lichnosti-prestupnika-4

Bandiții, care recent au bătut cu cruzime un cuplu de pensionari din satul Cliscăuţi, raionul Hotin, le-au luat bătrânilor 15 mii grivne, bijuterii din aur, a comunicat şeful poliţiei raionale Hotin, Iuri Dahno.

Bătrânul se află deocamdată în stare gravă, el a primit mai multe lovituri din partea atacanţilor . Potrivit poliţiei, doi bărbaţi necunoscuţi au intrat fără oarecare obstacole în casa bătrânilor, deoarece aceştia ţineau uşa descuiată. Mai întâi au bătut-o pe femeie, mai apoi a fost crunt bătut şi bărbatul. Atacanţii cereau în permanenţă să li se dea banii. Gospodina casei a povestit despre dezastrul, care a rămas în urma celor doi şi că a fost bătută cu cruzime cu o bâtă.

Cuplul celor doi pensionari – un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 70 de ani aveau o mică livadă şi nu demult au vândut o parte din recoltă. Poliţia admite că cineva a ştiut despre acest lucru şi bandiţii au decis să le ia bătrânilor banii agonisiţi. Poliţiştii studiază diferite versiuni ale acestei crime, care putea fi comisă atât de localnici, cât şi de reprezentanţi ai altor regiuni.

Lasă un răspuns