Donald Trump a fost scos de pe scenă de gărzile de corp chiar în mijlocul unui discurs (VIDEO)

Members of the Secret Service rush Republican presidential candidate Donald Trump off the stage at a campaign rally in Reno, Nev., on Saturday, Nov. 5, 2016. (AP Photo/John Locher)

Candidatul republican la preşedenţia Statelor Unite ale Americii a fost scos de pe scenă de către gărzile de corp chiar în timpul unui discurs pe care îl susţinea în Reno, Nevada, relatează mediafax.ro citat de UNIMEDIA.

Două dintre gărzile de corp l-au luat pe Trump rapid din faţa microfonului şi l-au dus în culise, în timp ce alţi bodyguarzi au imobilizat un bărbat din public.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Secret al Statelor Unite ale Americii, incidentul a fost declanşat de o persoană din primul rând care ar fi strigat că există o armă în mulţime. Suspectul a fost trântit la podea şi percheziţionat, pentru ca mai apoi să fie scos din sală cu mâinile la spate de către poliţie.

La întoarcerea pe scenă, Donal Trump a mulţumit Serviciului Secret menţionând faptul că „Nu ne vom opri niciodată. Nimeni n-a spus că va fi uşor.”

Cu toate acestea, la faţa locului nu a fost găsită nicio armă. Poliţia şi Serviciul Secret anchetează incidentul.

Lasă un răspuns