Două accidente rutiere produse în raionul Noua Sulița pe fondul consumului de alcool

Screenshot_2

Recent, în raionul Noua Suliță, pe fondul consumului de alcool s-au produs două accidente rutiere. Primul accident a avut loc în seara zilei de 14 august la Tărăsăuți. Amețit de băutură un tânăr de 26 de ani a pierdut controlul mopedului şi s-a izbit de un parapet. În urma impactului bărbatul s-a ales cu o comoţie cranio-cerebrală.

Al doilea caz a fost înregistrat în aceiași zi la Mahala. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a încercat să treacă strada prin loc nepermis. În cele din urmă, bărbatul a fost lovit de un „Volkswagen Golf”, la volanul căruia se afla un cernăuțean în vârstă de 26 de ani. Potrivit poliției victima a fost transportată de urgență la spital cu multiple leziuni corporale și traumatisme craniocerebrale.

Screenshot_1

„Conducătorul autoturismului a încălcat regulamentul circulației rutiere și nu s-a asigurat înainte de trecerea de cale ferată. Menționăm că sistemul de semnalizare și iluminare a fost în stare funcțională, iar conducătorul mașinii a ignorat indicatoarele”, se arată în comunicat.

Inspectorii de patrulare cercetează cazul.

Lasă un răspuns