Dramă şi lacrimi în finala Ligii Campionilor a raioanelor regiunii Cernăuţi – 2016

161030-final-Liga-Rukshyn-Kupka-B-sportbuk.com (267)

FC Cupca cedează într-un meci dramatic în faţa FC Rukşyn

Finala Ligii Campionilor a raioanelor regiunii Cernăuţi a fost disputată pe stadionul Bucovina între FC Cupca (raionul Hliboca) şi FC Rukşyn (raionul Hotin) şi a adunat un număr record de suporteri în tribune. Partida se anunţa din start foarte tensionată şi interesantă.

FC Cupca, echipa care a eliminat în semifinale favorita competiţiei, FC Voloca, chiar din primele minute a luat cu asalt poarta adversarilor. Jocul deosebit de agresiv al cupcenilor îl determină pe arbitrul Andrii Koşura să arate în doar 4 minute două cartonaşe galbene căpitanului Todic Bolocan, care astfel este eliminat de pe teren.

Enervat de decizie, Bolocan îl agresează fizic pe arbitru şi astfel şi-a asigurat descalificarea pe un termen îndelungat. Rukşyn reuşeşte să deschidă scorul în minutul 16 al partidei în urma unei pase în careu, care întâmplător ajunge în plasa porţii cupcenilor din cauza vântului care i-a schimbat traiectoria. Rămasă în inferioritate numerică FC Cupca reuşeşte să egaleze în minutul 45.

161030-final-Liga-Rukshyn-Kupka-B-sportbuk.com (182)-Bolokan-Koshura-udar!-c

Repriza secundă a fost la fel de incendiară. Jucătorii ambelor echipe au creat mai multe ocazii de gol. În minutul 88 norocul le surâde jucătorilor de la Rukşyn, care profită de o eroare a portarului şi derutarea apărării FC Cupca. Cincin reuşeşte să marcheze cel de al doilea gol pentru Rukşyn. Astfel, FC Cupca-FC Rukşyn, scor 1:2, şi echipa din raionul Hotin reuşeşte în premieră să cuceească trofeul Ligii Campionilor între echipele din raioanele regiunii Cernăuţi.

Foto: Sportbuk

161030-final-Liga-Rukshyn-Kupka-B-sportbuk.com (136)

Lasă un răspuns