Elevii din regiunea Cernăuți sunt invitați să se înscrie la Colegiul Universității Naționale din Cernăuți

Screenshot_3

Un scop strategic al reformei învățământului superior din Ucraina, potrivit programului „Ucraina, secolul XXI”, este dezvoltarea modelului dinamic al educației, astfel încât la fiecare etapă de studii să fie obținută o anumită calificare. Un bun exemplu în această privință este Colegiul din cadrul Universității Naționale „Iuri Fedkovyci” din Cernăuți, care oferă studii după clasa a 9-a, studenții obținând studii medii generale complete, dar și calificarea de licențiat inferior.

Colegiul Universității este unul dintre cele mai mari din regiunea Cernăuți, având un personal competent și o bază tehnică de excepție. În momentul de față, aici studiază peste 1.100 de studenți, predau 140 de profesori, printre care 3 doctori habilitați și 70 de doctori în științe. Colegiul are trei departamente: Economie, Științe exacte și Dreptul. Colegiul include următoarele specialități: 071 Contabilitate și impozitare; 072 Finanțe, Bănci și Asigurare; 076 Activități antreprenoriale, comerciale și de inventariere; 081 Dreptul; 113 Matematică aplicată; 122 Informatică.

Viața studenților nu se compune doar din examene și cursuri. Sunt ani când au loc cele mai strălucite descoperiri, iar dorința de a merge mai departe determină succesul. Este un moment al tinereții, al distracțiilor și primei iubiri.

Astăzi, tot mai mulți părinți se preocupă de alegerea copiilor care studiază în clasa a IX-a. Unde să-și continue studiile: la școală sau la Colegiu? Propunem să analizăm în detaliu beneficiile studiului la Colegiul nostru.

Beneficiile studiului la Colegiul din Cernăuți:

1. Șansa de a începe o viață și o carieră independentă, obţinerea profesiei după 3-4 ani.

2. Studentul nu va trebui să studieze în profunzime obiectele ciclului general, începând cu anul doi sunt studiate disciplinele de specialitate.

3. Colegiul oferă cursuri de înaltă calitate în disciplinele ciclului de învățământ general, după cum reiese din rezultatele testării independente din anii anteriori.

4. Este mai ușor să intri la colegiu decât la universități, în care condițiile de admitere sunt mai complicate.

5. Nu este nevoie de plată pentru meditatori, în Colegiu există un departament pregătitor pentru admitere.

6. Plata pentru studii este cu mult mai mică decât la universitate.

7. Studentul nostru are o experiență concretă: în colegiu este prevăzut mult timp pentru practică, inclusiv la întreprinderi.

8. După absolvirea Colegiului, studentul poate intra la o instituție de profil de învățământ superior imediat în anul trei.

9. Toți studenții din afara orașului beneficiază de cazare la cămin.

10. Absolvenții școlii vor trebui mai devreme sau mai târziu să urmeze o cale de viață independentă. În trei ani, studentul Colegiului nostru va fi mai adaptat la viață decât colegii săi din școli.

11. Timp de 3-4 ani, studentul va reuși să înțeleagă interesele și abilitățile reale.

Dacă decideți să mergeți la Colegiu după clasa a IX-a, atunci alegeți un colegiu la o instituție de învățământ superior de nivelul III-IV de acreditare. Aceasta pentru a continua studiile mai ușor la instituția de învățământ superior. Analizați toate avantajele și dezavantajele, alegeți varianta corectă!

Conducerea Colegiului Universității Naționale din Cernăuți

Lasă un răspuns