Trecerea în revistă a activităţii colectivelor de artiști amatori din Stălineşti

FotorCreated

În miez de Brumărel, la Stălinești, raionul Noua Suliţă, când toți creștinii sărbătoreau Acoperământul Maicii Domnului, la Căminul cultural, a avut loc trecerea în revistă a activităţii colectivelor de artiști amatori.

În prezența spectatorilor și a reprezentantului Secției de cultură Nouă Suliță, Alexandru Demciucin, a fost prezentat un concert. Au deschis concertul cele mai tinere și talentate interprete – Marina Cunițcaia și Nastea Barbacari, prezentând lucrări muzicale reușite, fiind aplaudate de public. Profesorul Școlii muzicale, Ion Zburliuc, cu orchestra sa, a produs o înviorare plăcută.
Duetul de clarinetiști – Andrei Jernovei și Miroslava Mihailișina au interpretat,  cu multă măiestrie, o lucrare muzicală.

Apoi Andrei Jernovei, a cântat la fluier un potpuriu de cântece moldovenești. S-a prezentat la nivelul cuvenit și solistul Căminului cultural, Eugeniu Rusnac. Și autorul acestor rânduri, a interpretat două cântece de muzică ușoară, fiind aplaudat după merit. Pe parcursul concertului, membrii colectivelor de dansatori au prezentat două dansuri moldovenești. Celor prezenți le-a rămas o impresie plăcută.

Sergiu  BESPALCO,
conducătorul  artistic al Căminului cultural Stălinești

Lasă un răspuns