„Fără machiaj. Despre dragoste”

1496928290-4430

Una dintre cele mai renumite vedete din swobiz-ul ucrainean, Irina BILYK, Artistă a poporului din Ucraina, a sosit la Cernăuți cu spectacolul „Fără machiaj. Despre dragoste”.

Fanii cernăuțeni au așteptat mult timp întâlnirea cu artista lor preferată și, în sfârșit, ea va avea loc astăzi, 15 martie, la ora 19.00, în Teatrul MuzicalDramatic „Olga Kobylianska”.

Programul de concert cu care soseşte artista la Cernăuți este alcătuit dintr-o colecție de melodii scrise de cântăreață pe parcursul mai multor ani, dar unite între ele de o singură temă – iubirea, pentru că numai iubirea, potrivit artistei, uneşte întotdeauna inimile oamenilor.

– Consider că acum este momentul în care pot să-mi împărtășesc cu publicul cântecele care de mult timp îşi așteaptă lansarea. Ele sunt comoara mea pe care doresc s-o prezint spectatorilor. Va fi o conversație sinceră, dialogul cu dragii mei admiratori, în care voi împărtăși cele mai intime taine, ceea ce am păstrat atât de mult timp. Cel mai important lucru este cântecul și sentimentele mele, care sunt întotdeauna deschise… Fără machiaj… – spune Irina Bilyk.

Spectatorii sunt așteptați cu un program cu adevărat neobișnuit și special, deoarece pentru acest tur au fost făcute multe lucruri exclusive. A fost selectată special o echipă complet nouă de muzicieni, formată din profesioniști. Toate rochiile pentru concert sunt cusute exclusiv pentru Irina de prietena ei, renumitul designer, Ekaterina Shakhovskaya.

Totodată, programul va include momente video din viața artistei, iar spectatorii îl vor putea admira, pe marele ecran, pe micuțul Tabriz, fiul Irinei, care o inspiră mult pe mama sa.

060d5649d27517cf8c2422cad996d445

Lasă un răspuns