FC Mahala, câștigătoarea Ligii Campionilor regiunii Cernăuți-2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stadionul „Bucovina” din Cernăuți a găzduit meciurile Ligii Campionilor raioanelor regiunii Cernăuţi-2017. În semifinalele competiției FC Nepolokivți întâlnește FC Voloca. Partidele tur-retur se încheie cu scorul de 3:2 și 1:1.

FC Mahala învinge în tur FC Cupca cu scorul de 4:1, iar returul se încheie la egalitate 3:3. În partida finală s-au întâlnit FC Mahala (raionul Noua Suliță) și FC Nepolokivți (raionul Chițmani). Meciul se încheie cu scorul de 2:2. Nici prelungirile nu au schimbat nimic pe tabela de marcaj, astfel s-a recurs la loviturile de departajare. De data aceasta norocul le-a surâs echipei din Mahala, care se impun cu scorul de 3:2. Astfel, FC Mahala devine câștigătoarea meciurilor Ligii Campionilor raioanelor regiunii Cernăuţi-2017.

Cei mai buni jucători ai finalei competiției au fost desemnați Octavian Calaraș de la FC Mahala și Andrii Bejenar de la FC Nepolokivți. La ceremonia de premiere a câștigătorilor au luat parte Bogdan Vitovskyi, șeful Direcției regionale Tineret și Sport, Vasyl Orlețkyi, președintele Federației regionale de fotbal, și Serhii Zadorojneak, președintele Federației orășenești de fotbal.

Foto: Andrii Romanțov

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasă un răspuns