Felicitări întârziate la adresa lui Volodymyr Zelenskyi. Ce i-a urat Maia Sandu de ziua de naștere

ze

Biroul Președintelui Ucrainei anunță că pe numele președintelui Volodymyr Zelenskyi continuă să vină mesaje de felicitare din partea liderilor liderilor mondiali cu ocazia marcării zilei de naștere, pe 25 ianuarie, notează Libertatea Cuvântului.

În scrisoarea de felicitare președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a urat lui Zelenskyi multă sănătate, fericire și prosperitate. Ea și-a exprimat recunoștința pentru ospitalitatea și deschiderea cu care delegația moldovenească a fost întâmpinată la Kiev în timpul recentei  vizite oficiale în Ucraina.

Președintele Lituaniei Gitanas Nausėda l-a felicitat pe președintele ucrainean pe pagina sa de Twitter.

„Dragă Volodymyr, la mulți ani! Fie ca anul acesta să fie plin de succes și multă sănătate pentru tine și poporul tău».

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, în scrisoarea de filicitare și-a exprimat satisfacția față de nivelul de cooperare  în diverse domenii.

„Relațiile noastre la nivelul parteneriatului strategic, bazate pe bună vecinătate, interese comune și respect reciproc, sunt de o importanță deosebită pentru pacea și liniștea din regiunea noastră. Profitând de această ocazie, doresc Excelenței Voastre sănătate și fericire și transmit prietenilor ucraineni urări de prosperitate și tot binele”.

Președintele azer Ilham Aliyev a declarat că Ucraina și Azerbaidjanul au relații puternice.

„Apreciez eforturile Dvs. de a aprofunda aceste relații. Cred că relațiile dintre țările noastre se vor dezvolta și se vor extinde în conformitate cu interesele popoarelor noastre».

62171099

De precizat că la 25 ianaurie președintele Ucrainei a împlinit 43 de ani. Chiar de ziua lui, șeful statului a postat  pe Instagram un selfie din sala de forță care a adunat peste un milion de aprecieri.

„7 la ceas, 43 în buletin, 30 în suflet”, este mesajul care însoțește fotografia.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий