Fiecare pensionar va fi informat despre mărimea pensiei sale

29f00b192fbfbb1d1db0b149b647d968

La 25 octombrie, Direcţia principală a Fondului de pensii al Ucrainei în regiunea Cernăuţi a încheiat finanţarea plătirii pensiilor pentru luna octombrie anul curent, cu luarea în considerare a schimbărilor prevăzute de legislaţie. Pensionarii, a căror pensie a fost majorată cu mai puţin de 140 de grivne, vor primi suplimentările la pensie în luna noiembrie, odată cu pensia pentru această lună.

În luna octombrie majoritatea pensionarilor au primit pensii majorate. Pentru unii majorarea a fost ponderabilă, iar pentru alţii – neînsemnată. Prin ce se explică aceasta?

Potrivit şefului Direcţiei principale a Fondului de pensii al Ucrainei în regiunea Cernăuţi, Myhailo Romaniv, după adoptarea legii respective mărimea pensiei pentru fiecare pensionar va fi diferită. Suma majorării depinde de faptul unde a muncit pensionarul şi de mărimea cotizaţiilor, plătite în Fondul de pensii. Pentru persoanele care un timp îndelungat au primit salarii mari, această majorare la pensiile lor, de asemenea, va fi mare.

Conducătorul serviciului de pensii din regiune a mai comunicat că fiecare pensionar va primi o scrisoare, în care vor fi indicate mărimea pensiei, coeficientul stagiului şi coeficientul salariului.

Atunci pentru fiecare persoană va fi clar în ce măsură i-a fost majorată pensia.

Serviciul de presă

al Direcţiei principale

a Fondului de pensii

al Ucrainei în regiunea Cernăuţi

Lasă un răspuns