Generatoarele de la Iaşi deja funcţionează la Cernăuţi

26 03 2022 IN 1

La Cernăuţi mai mult timp s-a lucrat în direcţia asigurării utilităților comunale strategice, inclusiv a întreprinderii „Vodokanal”, cu generatoare de mare capacitate, astfel încât orașul să poată fi alimentat cu apă în orice condiții imprevizibile. În Ucraina, acest lucru a fost aproape imposibil de realizat, având în vedere ostilitățile și problemele similare din toate celelalte orașe ale țării noastre, se menţionează în comunicatul postat pe site-ul Consiliului Orăşenesc Cernăuţi.

„Am apelat la partenerii noștri internaționali și suntem extrem de recunoscători prietenilor noștri români, în special primarului Iașiului, Mihai Chirică, care ne-au răspuns și ne-au oferit sub formă de ajutor umanitar generatoare care funcţionează deja la întreprinderea noastră comunală”, a declarat primarul Cernăuţiului, Roman Kliciuk. Recent a avut loc o nouă întâlnire

a primarului Roman Kliciuk cu colegii ieșeni la frontieră pentru a discuta despre situația reală și necesităţile urgente ale Cernăuţiului. „Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru sprijinul și ajutorul valoros și important”, a mai menţionat Roman Kliciuk.

26 03 2022 IN 2

26 03 2022 IN 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti 

 

Добавить комментарий