Guvernul ucrainean nu face comerț cu teritorii și oameni, dar înțelege că sunt necesare negocieri pentru a apăra statul și a pune capăt războiului

16 04 2022 IN 8

Președintele Volodymyr Zelenski consideră că în cazul în care rușii îi vor nimici pe apărătorii ucraineni la Mariupol, atunci va putea fi pus punct pe orice format de negocieri.  În interviul online, acordat mai multor medii, şeful statului a accentuat: „Nimicirea tuturor apărătorilor noștri din Mariupol, ceea ce fac ei acum, poate pune punct pe orice format de negocieri. Cred că este marea lor greșeală,  dacă spun cu adevărat că vor să termine cu aceasta”.

Preşedintele a asigurat că guvernul ucrainean nu face comerț cu teritorii și oameni, dar înțelege că sunt necesare negocieri pentru a apăra statul și a pune capăt războiului.

Volodymyr Zelenski a subliniat: cu cât Ucraina va fi mai puternică, cu atât mai bun va fi rezultatul negocierilor. În același timp, el a accentuat: „cu cât mai multe vor fi asemenea localităţi ca Borodianka, cu atât mai puține șanse vor fi la negocieri”.

„Avem Bucea, Borodianka etc., dar n-am fost la Mariupol – acolo pot fi zece ca Borodianka”, a adăugat șeful statului, citat de Ukrinform.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий