Horoscop chinezesc 2018. Ce ne-a pregătit anul câinelui de pământ

zodiac-chinezesc-anul-cainelui

În horoscopul chinezesc, anul 2018 este considerat anul Câinelui de Pământ. Dacă 2017 a fost Anul Cocoșului de Foc și un an puternic, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor.

Va fi un an în care vom descoperi importanța dialogului și solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

Câinele de Pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre.

Conform horoscopului chinezesc este un an foarte bun pentru o schimbare a stilului de viață. Dacă ești fumător, a sosit timpul să renunți la acest viciu, dacă ești la un loc de muncă în care te simți nemulțumit, e momentul perfect să cauți altceva.

Cu toate acestea, pe parcursul anului, vom avea scurte perioade de singurătate sau de melancolie, care pot aduce unele neplăceri celor care sunt mai sensibili. Pentru alții, aceste perioade pot duce la amânarea unor proiecte.

Dacă în anul Cocoșului de Foc s-au făcut cheltuieli care nu au fost necesare și a fost o perioadă a abundenței, nu același lucru se poate spune și despre anul Câinelui de Pământ, care îndeamnă la precauție. Excentricitățile vor fi date uitării în acest an, care poate fi unul al austerității și al cumpătării pentru majoritatea persoanelor.

Banii, ca și succesul, vor fi doar de partea celor care vor ști să comunice cu oamenii și să -dea dovadă de generozitate, nu de egoism.

Totodată, conform horoscopului chinezesc, în anul 2018 importanța familiei se va dovedi a fi crucială în realizarea obiectivelor tuturor nativilor din zodiac. Dacă ești singur, nu ar trebui să ai probleme în a găsi pe cineva până în ajunul viitorului an nou chinezesc.

De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că semnul Câinelui, simbol al inteligenței și protecției, poate transforma acest an și într-o perioadă sensibilă, în care nu sunt excluse mișcările de stradă, venite mai ales din partea celora cărora li s-a luat foarte mult. Aceștia vor lupta pentru o schimbare radicală a condițiilor de viață și pentru un viitor mai bun pentru copii.

În încheiere, trebuie să spunem că cei al căror element predominant este pământul în zodiacul chinezesc vor fi mai avantajați în acest an, decât ceilalți.

Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba. Sectorul financiar-bancar, lumea politică și marile organizații vor fi cele mai afectate. În plan personal, fiecare zodie va avea „porția sa de noroc”, dar și momente de criză și de provocări care îi vor transforma pe nativi și le vor schimba destinul.

Horoscopul 2018 anunță un an provocator, cu schimbări majore, care vor zgudui lumea, atât la nivel macro, politic, economic și social, cât și la nivel personal, dând calcule și planuri peste cap și schimbând destine.

Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie, se va afla în zodia Scorpionului până în noiembrie 2018, când se va muta în zodia Săgetătorului.

În tot acest timp, va accentua interesul general pentru adevăr, dezvăluiri și aflarea secretelor, va „tulbura apele” în zona puterii, dar, în același timp, va „dinamiza” tot ceea ce este legat de sex, senzualitate și bani, aspecte patronate, în astrologia europeană, de Scorpion.

Lasă un răspuns