HOROSCOP

BERBECUL. Este momentul potrivit să vă adunați gândurile și să puneți pe hârtie tot ce vreți să realizați până la sfârșitul anului. V-au rămas cam multe probleme nerezolvate. Acesta este și motivul pentru care vă doriți să deveniți mai eficienți în tot ce faceți. Stabiliți-vă și niște standarde mai ridicate ca să puteți obține un rezultat pe măsură.

TAURUL. Vă bucurați de distracțiile la domiciliu, deoarece sunteți dornici să petreceți cât mai mult timp acasă și să stați cât mai confortabil. Bucurați-vă de ocupațiile preferate care vă relaxează sau de citit, filme și gătit. Faceți doar ceea ce vă place și vă veți încărca bateriile pentru perioada solicitată care urmează.

GEMENII. Atenția dvs. se concentrează pe casă, familie și serviciu. Nici nu puteți altfel, deoarece o reuniune apropiată de familie vă preocupă organizarea impecabilă a evenimentului. O mulțime de treburi așteaptă să fie terminate și vă ocupați de ele doar când considerați că s-au mai liniștit celelalte preocupări.

RACUL. Sunteți plini de idei strălucite pe care vă doriți să le împărtășiți doar cu cei care merită. Unul dintre motivele pentru care nu le divulgați celorlalți poate fi explorarea unei adevărate oportunități financiare. Ați putea să vă sporiți câștigurile, însă nu trebuie să le risipiți pe cadouri prea multe sau pe nimicuri nefolositoare.

LEUL.  Acum este perioada prielnică reînnoirii garderobei sau schimbării imaginii. Starea de spirit excelentă de care dispuneți vă îndeamnă spre noi schimbări și lumina pe care doriți să o proiectați în jur este una strălucitoare. Înainte de a porni după cumpărături faceți un bilanț al veniturilor ca să nu aveți surprize mai târziu.

FECIOARA. Norocul vă zâmbește îndrăzneț și trebuie să profitați de acest moment. Dacă nu v-ați făcut prea multe iluzii s-ar putea chiar să începeți o nouă relație. Erați de prea multă vreme în așteptare. Iată că acum o schimbare în viața sentimentală sau la serviciu vă dă noi motive ca să visați.

BALANŢA. Acum aveți răgazul necesar să vă faceți noi proiecte, dar și să găsiți soluții astfel încât să vă optimizați munca și programul, care este cam încărcat. Aveți multe de terminat și tot atât de multe proiecte ce așteaptă pe listă. Nu vă grăbiți să le începeți pe toate, pentru că nu veți reuși să terminați nimic la timp.

SCORPIONUL. Invitațiile primite în ultima perioadă vă duc cu gândul că prea multă lume și-ar dori să vă vadă și să vă țină aproape. Dacă acceptați acest lucru și vă lăsați purtați de val, veți constata că o mulțime de prieteni adevărați nu vă mint atunci când vă mărturisesc că țin la dvs.

SĂGETĂTORUL.  Nu sunteți convinși că ați luat-o în direcția în care vreți să mergeți. Parcă totul se încurcă și nu vedeți prea limpede iesirea din situație. Este necesară o planificare a viitorului pentru a preîntâmpina eșecurile și dezamăgirile ce le preced.

CAPRICORNUL. Parcă dintr-odată sunteți mai dornici de a călători și de a explora mai mult lumea ce vă înconjoară. Bine ați face dacă v-ați înscrie la un curs sau ați studia mai aprofundat ce vă interesează. Satisfaceți-vă dorința de aventură și oferiți-vă șansa de a învăța ceva nou și interesant.

VĂRSĂTORUL. Relațiile vor fi puternic transformate pentru o scurtă perioadă, chiar dacă vă impuneți cu mai puțin entuziasm. Nici discuțiile în contradictoriu, nici cele mieroase nu vă pun într-o lumină favorabilă în ochii membrilor familiei dvs.

PEŞTII. Prietenii și afacerile se află în topul preocupărilor, iar ca o relație să fie de succes ar trebui să fiți la fel de buni ca partenerii. Sursa dumneavoastră de energie, Soarele, este cam zgârcit în această perioadă și asta vă determină să simțiți nevoia de mai mult somn. Respectați odihna și veți face față stresului acumulat.

Lasă un răspuns