Idei pentru decorarea mesei de Revelion

90156_-_90157_-_ens_table_noel_6_ou_12

De Revelion, pe lângă bunătăţile tradiţionale, şi casa trebuie să aibă aspect de sărbătoare. De aceea, este important ca masa de Revelion să aibă şi ea un aspect festiv. Iată câteva idei.

Nuanţe la modă.

Modalitatea în care este aranjată masa de Revelion ţine foarte mult de personalitatea ta şi de modul în care este amenajată casa. Cu toate acestea, este bine să ţineţi cont de cele mai potrivite culori de Revelion. Prin urmare, pentru decorarea mesei festive, alegeţi tonuri de roşu, verde, auriu şi argintiu. Faţa de masă poate fi roşie, la care se asortează veselă verde sau argintie şi şerveţele în tonuri aurii. Pentru a da un plus de rafinament mesei, se folosesc pahare de porţelan sau cristal, tacâmuri noi şi cu formă elegantă.

Șerveţelele imprimate, elemente originale.

Şerveţelele din material imprimat cu modele de iarnă sau cele din hârtie în nuanţe vii pot să înveselească atmosfera şi dau un plus de prospeţime bucatelor de pe masă. Se pot împături în formă de brăduţ sau alte forme amuzante. Pe lângă acestea, lumânările imprimă mesei de sărbătoare o eleganţă aparte şi se asortează de minune cu şerveţelele.

Detalii de mare efect.

Decoraţiunile specifice bradului, precum globurile, panglicile şi beteala, pot fi de mare ajutor. Pot fi asortate obiectele de pe masă cu jucăriile din brad. La mijlocul mesei se pune un coşuleţ cu fructe, cum ar fi portocale şi mandarine, mere, covrigi, crenguţe şi conuri de brad sau colaci.

Lasă un răspuns