Igiena personală – un element important al vieții

74587940_1087885484916413_7463759755710824448_o

La finele acestei săptămâni de învățământ elevii clasei a 5-ea de la CIE Cupca, îndrumați de diriginta lor de clasă care este și profesoară de biologie a școlii noastre d-na Lilia Gh. Sucevan au organizat o măsură importantă. Titlul acestei măsuri la care au participat clasele mici și mijlocii de la CIE Cupca este „Igiena personală”.

În proză și versuri elevii clasei a 5-ea au povestit despre igiena corpului: spălarea obrazului, mâinilor, picioarelor, curățirea dinților, despre igiena hainelor, încălțămintei, rechizitelor etc. Tot ei au spus o serie de ghicitori pe care cei prezenți  le-au ghicit cu plăcere. Au cântat și câteva cântecele despre igiena corpului.

Pe ecranul multimedia au fost afișate regulile principale de igienă în viața omului, unele sfaturi necesare pentru fiecare zi, întrebări și răspunsuri…

Sincere mulțumiri aducem doamnei profesoare Lilia Gh. Sucevan pentru buna pregătire și desfășurare a activității date, dar și elevilor pentru stăruință și entuziasm.

Asemenea măsuri educă la elevi simțul responsabilității, curățeniei, respectării regulilor igienei personale, sănătății.

Eleonora Schipor,

pedagog-organizatoare la CIE Cupca

Добавить комментарий