Igor Dodon își îndeamnă susținătorii să treacă peste înfrângere: „Beți câte 50 de grame și mergeți mai departe” (video)

dodon

Igor Dodon le-a cerut susținătorilor săi să treacă peste dezamăgirea pierderii alegerilor prezidențiale cu puțin alcool, spunând că nici lui nu-i este ușor.

Igor Dodon, care este încă președintele în funcție al Republicii Moldova, a mers în regiunile unde a obținut cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale pierdute în fața Maiei Sandu pentru a le mulțumi susținătorilor săi.

Sandu a întrunit 943.486 voturi (57,75%) din totalul celor 1.633.625 voturi valabile exprimate, în timp ce Dodon a înregistrat 690.139 voturi (42,25%).

„Știu că nu e ușor. În suflet… Am vrut să spun că e cu litera H (înjurătură în în Republica Moldova- n.red.), dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine, familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități, Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii, în regiunea Ceadîr Lunga, potrivit PRO TV Chișinău.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий