Iluminat stradal cu leduri, în comuna Voloca

82055597

Locuitorii comunității teritoriale unite Voloca beneficiază de un iluminat public modern și economic.

Datorită implementării unui mini-proiect, pus la cale de către locuitorii comunei în perioada octombrie 2017 – martie 2018, sistemului de iluminare stradală din Voloca se bucură de o extindere semnificativă care va îmbunătăți vizibilitatea conducătorilor auto și va oferi mai multă siguranță cetățenilor.

După cum a precizat domnul Valentin Glopina, primarul Volocii, este vorba despre extinderea reţelei de iluminat public pe o porțiune de 13 kilometri.

„Cu ajutorul locuitorilor comunei am reușit să extindem reţeaua de iluminat public pe o lungime 13 kilometri – la Voloca și parțial la Grușăuți. Le-am explicat care este situația și oamenii au acționat. Pe cont propriu au achiziționat cablu de alimentare, apoi au montat becurile cu LED. Plata pentru energia electrică furnizată va fi achitată de primăria comunei”, spune Valentin Glopina, precizând că gospodarii mereu contribuie la finanțarea școlilor și a altor instituții bugetare din comunitate.

Trebuie de precizat că dispozitivele ce folosesc LED-uri sunt o alternativă ce oferă o lumină de calitate mai bună și consumă mult mai puțin decât becurile incandescente.

Lasă un răspuns