În rândurile Forțelor Armate au fost înrolați 354 de bucovineni

1559642207_1550846695_pryzovnyk

Comisariatul regional Cernăuți a dezvăluit în ce raioane sunt cele mai bune și cele mai rele rezultate la încorporare cetățenilor în serviciul militar în termen.

Potrivit lui Vitalii Ciurai, Comisarul regiunii Cernăuți, pe poziția de lider s-a clasat raionul raionul Kelmenți, iar cele mai rele rezultate au fost înregistrate în raionul Vijnița.

„În prezent, planul de încorporare a recruţilor este aproape complet în raioanele Kelmenți, Chițmani, Putila și Storojineț. Urmează raionul Secureni. Un rezultat mai rău se înregistrează la Hliboca și Noua Suliță. O rată de încorporare mică există la Zastavna, deși în anii precedenți planul era îndeplinit mult mai bine. Pe ultimul loc se clasează raionul Vijnița”, a subliniat Ciurai.

Deocamdată în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei au fost înrolați 354 de bucovineni cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani. În total, din regiunea urmează să fie înrolate 500 de persoane.

Reamintim că campania de primăvară de înrolare în armată a tinerilor cu vârste între 20 şi 27 de ani a început la 1 aprilie 2019.

Добавить комментарий