În regiunea Cernăuți a fost depistată o fabrică clandestină de fabricare a brânzeturilor (FOTO)

1577116062_1

Aveți grijă ce apă consumați căci produsele alimentare contrafăcute amenință grav sănătatea dumnevoastră.

Recent, pe teritoriul regiunii Cernăuți a fost depistată o fabrică clandestină de fabricare a brânzeturilor și produselor lactate. Potrivit unui comunicat emis de Direcția Regională Cernăuți a Poliției Naționale, în afacerea infracțională erau implicate mai multe persoane coordonate de un angajat de stat al unuia dintre organele de control.

Potrivit sursei citate alimentele contrafăcute erau scoase la vânzare sub formă de mărfuri produse în Republica Bielorus. Oamenii legii susțin că cifra de afaceri medie lunară a „întreprinderii” era de circa 60 tone de producție în sumă de aproximativ 8 milioane grivne.

Oamenii legii au efectuat o serie de percheziții sancționate în spațiile de producție, în depozite, în localurile de comerț a produselor alimentare contrafăcute, precum și la domiciliile celor implicați. În cele din urmă au fost depistate și confiscate 7 tone de cașcaval fără etichetă, peste 4 tone de unt sub falsa etichetă de „Rasinka” (Republica Belarus), 600 kg de margarină, etichete și materiale de ambalare a mărcilor comerciale din Belarus.

Valoarea totală a producției se ridică la circa 2 milioane grivne.1577116091_2 1577116131_4 1577116135_3

Lasă un răspuns