În România au loc adopții forțate. O fetiță de 9 ani a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în America (VIDEO)

img

Caz revoltător în România. O fetiţă de 9 ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost luată cu forța de poliție de la familia ei de plasament, acolo unde locuia de șapte ani și de unde nu voia să plece, pentru a fi trimisă în America.

Aceasta a fost posibil după ce angajații din domeniul asistenței sociale au desfăcut contractul pe care îl avea cu mama socială a copilei.

Imaginile postate pe Facebook de la răpirea fetei de către autoritățile române au un puternic impact emoțional.

În cele 6 minute filmate se vede cu copila e luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaște. Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreună cu soţia lui şi a crescut-o aproape 10 ani plânge, fetiţa ţipă disperată, iar mama ei adoptivă leşină.

Poliţiştii au venit cu mandat de percheziţie, avocat şi nu au fost înduplecați de nimic. Fata fuge prin casă, împreună cu surioara ei, îngrozite de ce li se întâmplă.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai cea mai mică a putut fi înfiată de aceasta. Fetița cea mai mare, după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înștiințați.

Добавить комментарий