Industria de apărare din Ucraina, pregătită pentru producţia de muniţie grea

Ukrainian_State_Concern_UkrOboronProm_represents_Ukraine_at_MSPO_2016_640_002

Președintele Petro Poroshenko, spune că întreprinderile UkrOboronProm  sunt pregătite pentru producția în masă a acelor tipuri de muniție care au lipsit până recent din dotarea forţelor armate.

Grupul industrial UkrOboronProm a anunțat că este pregătit pentru începerea producție în masă a muniției de artilerie pentru o varietate largă de misiuni. Potrivit declarației UOP, Ucraina a organizat o ceremonie la 9 august pentru a marca începerea producției în masă a noii muniții de artilerie, scrie UNIAN.

,,Vă felicit pentru faptul că nu am avut parte doar de încercări care să arate calitatea ridicată a activității acestor echipe, care sunt prezente astăzi la inaugurarea noastră. Suntem gata să organizăm în viitorul apropiat producția în masă a muniției care a lipsit „, a declarat șeful statului la deschiderea liniei de producție pentru fabricarea obuzelor de artilerie de mare calibru la” Artem „S.A.

Petro Poroshenko a menționat, de asemenea, că primele teste au fost efectuate în primul trimestru al acestui an şi acum este doar o problemă de timp pentru începerea producției în masă. Poroșenko a felicitat pe toată lumea pentru că au dus la bun sfârşit această sarcină.

,,Vreau să felicit muncitorii noștri din industria de apărare, să felicit armata. La constituirea bugetului militar am inclus fondurile necesare pentru a asigura achiziționarea și finanțarea în timp util a industriei de apărare, ceea ce nu sa întâmplat niciodată „, a subliniat președintele.

Lasă un răspuns