Iniţiative împotriva regulii golului marcat în deplasare

Arsene Wenger este din nou indignat de regula golului marcat în deplasare după ce Arsenal a fost eliminată din Liga Cam­pio­nilor. Tehnicianul tunarilor spune că va lupta în continuare pentru ca această regulă să fie modificată.
După ce Arsenal a fost eliminată din Liga Campionilor de AS Monaco doar pentru faptul că a încasat mai multe goluri pe teren propriu, antrenorul londonezilor, Arsene Wenger, și-a exprimat din nou dorința ca UEFA să schimbe regulamentul. Tehnicianul tunarilor vrea să fie modificată regula golului marcat în deplasare, fiindcă motivele pentru care a fost instituită sunt expirate.
„Două echipe s-au calificat în sferturi datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. Cred că ar trebui să fie discuţii la acest subiect, pentru că este o regulă depăşită, care trebuie schimbată. Eu lupt pentru asta deja de o lungă perioadă de timp”, a spus antrenorul Arsenal Londra, Arsene Wenger. Arsenal Londra a fost eliminată pentru al cincilea an consecutiv din optimile Ligii Campionilor şi mai poate spera la două trofee interne. Tunarii sunt calificaţi în semifinalele Cupei Angliei şi sunt pe locul trei în campionat, la şapte puncte de liderul Chelsea. Arsene Wenger declară că Arsenal va lupta pentru titlu atât timp cât vor exista şanse.

Lasă un răspuns